Velkommen til KC Production !

KC Production A/S i Sønderborg er en solid og veletableret, international leverandør af større CNC-fremstillede emner til industrien.

Produktionsapparatet er veludbygget og medarbejderne specialuddannede og erfarne. KC Production kan løse alle former for specialopgaver vedrørende CNC-fremstilling. Et stort antal danske og udenlandske virksomheder benytter sig af Sønderborg-virksomhedens ekspertice.

Fleksibilitet - et nøgleord !

Virksomhedens stærke sider er fleksibilitet, kvalitet og præcision. Emnerne bliver fremstillet i metal eller plast efter kundens ønsker, tegninger og kravsspecifikationer.
De fleste kunder leverer også råvarer med certifikat til specialproduktionen. 

Er underleverandør til alle

Referencelisten er lang, og blandt produkterne er bl.a. værktøj til plastfremstilling, lejedæksler til vindmøller dele til offshoreindustrien, maskindeletil papirfremstilling - dele til  skibsværfter - dele til maskiner til fremstilling af syntetisk tråd - dele til rensningsanlæg, varmevekslere til køleindustrien o.s.v. 

Kvalitetsstyring

KC Production opfylder den militære kvalitetsstandard AQAP-130. Dette certifikat svarer til DS/ISO 9002 og beviser, at hele vort system er gennemgået og godkendt af en uvildig instans. Certifikatet, der også berettiger os til at levere til forsvaret, garanterer vore kunder overholdelsen af selv de skrappeste kvalitetsnormer.